x

Konya Kurumsal Tanıtım Filmi

Konya Kurumsal Tanıtım Filmi

16 Mart 2020 tarihinde yayınlandı.

Tanıtım filmi

Bir ürün, kişi, kurum veya hizmet hakkında kamuoyunu veya hedef kitleyi bilgilendirmek amacıyla hayata geçirilen iletişim stratejilerinden biridir.  Tanıtım yapmak için birçok iletişim materyali ve stratejisi mevcuttur fakat en yüksek etkileşim sağlayan iletişim araçları listesinin en üst sırasında video vardır diyebiliriz. Zira sosyal medya kanallarında en fazla paylaşılan ve ses getiren içerikler video içerikler olarak öne çıkmaktadır. Tanıtım filmi gerçek çekimlerle hazırlanabileceği gibi, motion graphics tasarımlarla veya motion ve gerçek çekimlerin bir arada kullanılmasıyla da hazırlanabilmektedir. 

Kurumsal Tanıtım Filmleri

Kurumsal tanıtım filmleri ürünlerinizi veya firmanızı öne çıkarmanın en iyi yollarından biridir. Sosyal medya, televizyon veya web sitenizde ürününüz ve firmanızı tanıtan bir film & video ne yaptığınızı, nasıl yaptığınızı müşterilerin daha iyi anlamasını sağlayan samimi bir yöntemdir. Müşterileriniz sizi daha iyi anlayabilir ve normal bir açıklama metnine veya fotoğrafa göre çok daha ilgi çekicidir. Hareketli grafikler ve seslendirmeyle veya ilgi çekici müziklerle kuvvetlendirilen tanıtım filmleri müşterileriniz üzerinde profesyonel bir algı oluşturmanızda etkili rol oynayacaktır. Kurumsal tanıtım filmleri, dijital ortamda müşterilere açılan kapıdır.

İnfografik Tanıtım Filmi

İnfografik tasarımların hareketlendirilmesiyle elde edilen görüntülerle hazırlanan tanıtım filmi türüdür. Aşağıdaki tanıtım filmi, motion graphics yöntemiyle tasarlanan infografik bir tanıtım filmidir.

Ürün Tanıtım Filmi

Satışa sunulan bir ürünün tanıtımını yapmak veya yeni çıkan bir ürünü hedef kitleye tanıtmak amacıyla hayata geçirilir. Tüm tanıtım filmlerinde olduğu gibi bu filmde de gerçek görüntüler kullanılabileceği gibi motion tasarımlar kullanılabilir.

Firma Tanıtım Filmi

Genel olarak kurumsal tanıtım filmi olarak da adlandırılmaktadır ve adından anlaşılacağı gibi bir firmayı tanıtmak amacıyla hayata geçirilmektedir. Aşağıda Ateşçi firması için hazırlanan firma tanıtım filmini görmektesiniz.

Etkinlik Tanıtım Filmi

konser, seminer, fuar, parti, sempozyum vb. tüm organizasyonları hedef kitleye tanıtmak amacıyla hayata geçirilen tanıtım filmi türüdür. Aşağıda Uluslararası Doğalgaz Sempozyumu INGAS için hazırlanan bir etkinlik tanıtım filmi yer almaktadır.

Web Sitesi Tanıtım Filmi

Yeni açılan bir web sitesinin veya hâlihazırda yayımda olan bir sitenin tanıtımını yapmak ve daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen tanıtımı filmi türüdür.

Siz de çağı yakalamak, rakipleriniz arasından sıyrılıp öne çıkmak ve hedef kitlenizi maksimum düzeylerde etkilemek için Süpervizyon Reklam Ajansı ile iletişime geçebilirsiniz.