x

Konya Kurumsal Kimlik Tasarımı

Konya Kurumsal Kimlik Tasarımı

12 Kasım 2019 tarihinde yayınlandı.

 

Logo tasarımı; bir firmanın yapacağı her işte kullanılacağı ve tüm mecralar da markayı temsil edeceği için, gerekli analizler doğrultusun da, firmanın sektörüne ve hedef kitlesine göre projelendirilerek hayata geçirilmelidir. Markanızın gerçekleştireceği tüm iletişim çalışmaları, logonuzla bütünlük oluşturacak şekilde, logonuz çevresinde tasarlanacağı için etkili ve işlevsel logo tasarımları, reklam faaliyetlerinizin başarıya ulaşması için en önemli gerekliliktir. Bir logonun etkili olması için sade olması gerekir. Dünyadaki dev firmaların logoları bunun en güzel örneğini oluşturur.

 Logo tasarımı, marka ruhuyla ve sektörüyle örtüşmelidir. Ekstra işleme maliyeti oluşturmaması için her zemine kolayca uygulanabilecek şekilde tasarlanmalıdır. Ayrıca başarılı bir logo tasarım firması, kesinlikle akılda kalıcı olmalıdır. İyi bir logonun zihinlerde yer etmesi gerekir.

 

 Konya'nın önde gelen birçok kurumu için estetik ve efektif logolar tasarlayan reklam ajansı Süpervizyon Reklam Ajansı tamamı alanında profesyonel kişilerden oluşan ekibiyle marka ruhuna uygun, kurumsal bütünlüğün sağlandığı, firmaya artı değer katan ve marka imajını yükselten logo tasarımlarına hayat verir. Sektörel analizler, hedef kitle analizleri ve benchmarking çalışmaları doğrultusunda markanız için katma değer oluşturacak, etkili logo tasarımları gerçekleştirir.

 

Süpervizyon Reklam Ajansı’nın tasarladığı logoları çalışmalar kısmından inceleyebilir, siz de kaliteli logolar tasarlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.