x

Kurumsal Kimlik Ajansı

Kurumsal Kimlik Ajansı

02 Mart 2020 tarihinde yayınlandı.

Markanızın rakiplerinizden ayrılmasında, kullanıcıların sizi tanımasında etkili olan en önemli unsur kimliğinizdir. Bahsettiğimiz bu kimlik, kurumsal olarak size özel olarak tasarlanmalıdır. Kurumsal kimlik, markanızın insanlara sunulacak olan görsel kısmını kapsar.

Önemli olan sizin markanıza ait kurumsal kimliğin rakiplerinize benzememesi, sizi yansıtması ve fark yaratmasıdır ve bu konuda Süpervizyon Reklam & PR Ajansı olarak Konya' da özgün, kaliteli, yeni trendlere uygun web tasarım yapmayı ilke edinmiş bir ajans olarak sektörün istekleri ve talepleri araştırılmalı, sizin taleplerinizin analiz edilmesi ve son zamanların web tasarım trendleri uygulanmış olmasını göz önüne almaktayız.

Web Tasarım alanında üretilen her işin özgünlüğü ve kalitesi, yenilikleri takip etmek ve kreatif bir tasarımın prensip olarak kabul etmekten geçer. Web sitenize HTML5 ve CSS3 trendler uygulanmışsa, mobil uyumlu (responsive ) web tasarım yapılmışsa; aynı alanda rekabet ettiğiniz web sitelerin çok çok önünde yer almanızı sağlayacak ve trafik akışını arttırıp müşterilerin üzerine etki edecektir. 

Yeni Bir Kurumsal Kimlik İçin Detayları Bize BIRAKIN!