x

Kurumsal Web Tasarım

Kurumsal Web Tasarım

24 Şubat 2020 tarihinde yayınlandı.

Süpervizyon Reklam & PR Ajansı olarak Konya' da özgün, kaliteli, yeni trendlere uygun web tasarım yapmayı ilke edinmiş yılların tecrübesine sahip bir firmayız.

Her web sitesi; bir Web Tasarım Projesi olarak ele alınmalı, var olduğunuz sektörün istekleri ve talepleri araştırılmalı, sizin taleplerinizin analiz edilmesi ve son zamanların web tasarım trendleri uygulanmış olmalıdır. 

Web Tasarım alanında üretilen her işin özgünlüğü ve kalitesi, yeniliklere takip etmek ve kreatif bir tasarımın prensip olarak kabul etmekten geçer. Web sitenize HTML5 ve CSS3 trendler uygulanmışsa , mobil uyumlu (responsive ) web tasarım yapılmışsa; aynı alanda rekabet ettiğiniz web sitelerin çok çok önünde yer almanız sağlayacak ve trafik akışını arttırıp müşterilerin üzerine etki edecektir.

Kurumsal web projesi firmanızın internetteki kurumsal arayüzüdür. Web tasarım, işlevsel yönden kolay kullanımı, sade ve kolay erişilebilir içeriği ile sizin interaktif ortamdaki kimliğinizdir. Web tasarım, düşük maliyetli ve aktif kullanılan tanıtım aracıdır. Süpervizyon, web tasarım firmaları arasında yerini almış yüzlerce web site tasarımı yapmış bir firmadır.